torsdag 1 oktober 2020

Vägen framåt är öppen!

 Jag kommer inte ihåg var jag har hört det men det verkar vara en gammal sanning:

"Förändring sker inte förrän du har tröttnat på att bete dig som du gör."

Det verkar vara sant i utbrytningens hushåll då vi nu för första gången på sju år inte längre har något blancolån att betala på. Varken var för sig eller gemensamt.

Efter att vi tittade på varandra i mitten av sommaren och unisont gav uttryck för att "nu har jag fanimej tröttnat" så har det gått fort. När jag bara tittar på min egen Tradera-summering så har jag sålt nästan 200 objekt för i runda slängar 39 000 kr sedan den 4:e juli. Hon har inte gått lika bananas men hon summerar ändå runt 10 000 kr i Tradera-försäljningar. Dessa består till absolut största delen av vår vinylsamling som nu är minimal jämfört med tidigare i år. Hon har börjat nagga av sin samling med Mumin-muggar och har sålt närmare tjugo stycken i olika prisklasser.

AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!!!!

När vi tittar på våra extraamorteringar så kunde vi konstatera att vi vid ett par tillfällen har betalat in ungefär en månadslön extra. Det visar också att vi har lyckats betala av någonstans mellan 60 - 70 000 kr i skulder på tre månader. Galet! Tänk vad det går att åstadkomma saker när man har tröttnat på riktigt!

Eftersom planen för att bli av med skulder, krediter och lån nu ligger flera månader före så har vi bestämt oss för att även betala av våra telefoner så att vi slipper den månadskostnaden. Ett beslut som känns helt rätt!

Det som är kvar att beta av till årsskiftet är ungefär:

Kreditkort 1: 15 000

Kreditkort 2: 6000

Telefon 1: 3300

Telefon 2: 8500

Kredit 1: 3600

Totalt: ca 37 000 kr

Fördelat på tre månadsinkomster innebär detta en extra amortering på ca 12 500 kr per månad. Någonting som vi klarar av med en bibehållen sparkvot på 20 %. 

Mitt i alltihop så dog vår tio år gamla tvättmaskin en hastig och lustig död vilket kostade oss ungefär 6000 kr. Pengar som vi numera faktiskt hade i buffert. Den känslan är svår att slå när vi alltid har behövt lösa sådana här problem på kredit innan.

Vägen framåt är öppen vänner!


// Han

16 kommentarer:

 1. Underbart. Kommer ihåg när vi 2018 daskade in en slutbetalning av vårt kreditkort och vägen öppnade sig mot enkom sparande. Resten är, som man säger, historia :)

  Snyggt jobbat! Lite kul är bara att vi också betalade av vårt kreditkort med min vinylsamling. Den fick jag dryga 30K för tutti.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, jag kommer ihåg att jag läste att er samling också fick stryka med :) Jo, till årsskiftet blir den sista stora betalningen sen är det spara och investera för hela slanten som gäller!

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slog han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) Förlorade kärleksformer
   3) Stoppa skilsmässa
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Bra jobbat!

  / P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Alla tillrop peppar oss ännu mer! :)

   Radera
 3. Härligt och starkt jobbat!

  Ej långt kvar och vid 0 kr nås hoppas jag att ni unnar er en extra god dryck;)

  Allt gott!

  /Cristofer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi får se vad det blir. Det lär ju sammanfalla med nyår så att det är något kolsyrat är väl en lågoddsare :)

   Radera
 4. Bra jobbat. Snart börjar det riktigt roliga, att följa sparkurvan uppåt./Hea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi är lite pepp på det. Just nu tas dagarna upp av vad mer jag kan hitta att sälja för att fortsätta slänga pengar på problemet :)

   Radera
 5. Hej!
  Kul att höra hur ni jobbar stenhårt med att betala av skulderna. Kommer kännas skönt när det är klart och nästa kapitel ska dra igång.

  Kom ihåg att fira ordentligt när allt är betalt!

  Pappa betalar? - Bloggen om privatekonomi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får inte glömma att fira, helt rätt! :) Det ska bli en så skön omställning när vi kan gå in helt för att spara istället för att göra oss av med gamla tragedier!

   Radera
 6. Vad kul att höra att det går så bra för er! Kul att följa er resa tycker jag. Vilken spurt ni gjort att sälja så mycket grejer! Lycka till på fortsatt resan!

  SvaraRadera
 7. Jag är här för att vittna om vad Dr James gjorde för mig. Jag har lidit av (GENITAL HERPES VIRUS) sjukdom under de senaste fyra åren och har haft konstant smärta och klåda, särskilt i min privata del. Under det första året trodde jag på Gud att jag skulle bli botad någon dag. Denna sjukdom började cirkulera över hela kroppen och jag har tagit behandling från min läkare som ingenting fungerar, för några veckor sedan kom jag över ett vittnesbörd om Kasha, på internet vittnar om en herbalist som heter Dr James från Västafrika, om hur han botade honom från 7 år HSV 2. Och han gav också den här e-postadressen ... [drjamesherbalmix@gmail.com] ..., rådgivande någon att kontakta honom för att få hjälp om någon typ av sjukdomar som han skulle vara till hjälp, så jag mailade honom och berättade om min (HSV 2), han sa till mig att jag inte skulle oroa mig för att jag kommer att bli botad !! Jag tvivlade aldrig på honom. Jag tror att han kan bota mig också, Dr James förberedde och skickade mig helande olja, tvål, rötter och örter som jag tog. Under den första veckan började jag uppleva förändringar över hela mig, efter fyra veckors användning av hans rötter / örter, olja och tvål blev jag helt botad. inte mer klåda, smärta på mig längre som Dr James försäkrade mig. Efter en tid gick jag till min läkare för att göra ett nytt test. resultatet blev negativt. Så vänner, mitt råd är om du har en sådan sjukdom eller känner någon som lider av den eller någon annan sjukdom som HPV, HBV, HIV / AIDS, ALS, HBP, CANCER, NEPHROTIC SYNDROME, etc. kan du kontakta Dr James växtbaserade blandade hemmet av välbefinnande direkt på hans .... drjamesherbalmix@gamil.com ... Han är en bra man, och han kommer att hjälpa dig.

  SvaraRadera
 8. Rebecca

  När jag hittade Dr.Wealthy var jag i desperat behov av att få tillbaka min ex-älskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter tre år utan förklaring. Jag kontaktar Dr.Wealthy och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han sa till mig, efter att jag gett det han ville, kastade han en kärleksförtrollning för att hjälpa oss att komma tillbaka igen. Strax efter att han gjorde sitt förtrollning började min pojkvän sms mig igen och kände mig hemsk för vad han bara gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började tillbringa mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr.Wealthy hjälpte mig är min partner mycket stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr.Wealthy till alla som behöver hjälp. E-post: wealthylovespell@gmail.com. Ring honom eller lägg till honom på whatsapp via: +2348105150446 Dr.Wealthy BLOGGSIDA: Blogg: https://wealthylovespell.blogspot.com

  SvaraRadera
 9. Jag heter Linus SAARINEN, och jag är vårdgivare. Jag noterar att jag just nu är som den lyckligaste. Jag vittnar om ett lån mellan individer som jag just har fått. Jag fick mitt lån tack vare tjänsten av Pierre Michel. Jag började med henne förra fredagen och på tisdag 10:45 eftersom bankerna inte arbetar på lördagar, då fick jag bekräftelsen att överföringen av beloppet på min begäran på 400.000 kr skickades till mig. och efter att ha hört mitt bankkonto mycket tidigt, till min stora förvåning var överföringen lyckad. Här är hans

      E-post :   combaluzierp443@gmail.com

  SvaraRadera
 10. Hoppas på att få läsa nya inlägg av er snart igen! Ni är saknade.

  SvaraRadera