söndag 3 februari 2019

En bra provsmakningsmånad!

Som vi skrev i vårt tidigare inlägg så finns det ju vissa sätt att dryga ut månadsbudgeten och här kommer resultatet för januari månads provsmakningar!

Som vi har nämnt så försöker vi gå på så många provsmakningar som möjligt för superpresentkortens skull. Januari har varit en ovanligt bra månad och vi har tillsammans gått på provsmakningar som har genererat totalt 1600 kr i presentkort. Det rör sig då om sju tillfällen och sammanlagt har vi lagt ned totalt ca 6 h arbete. Timlönen blir helt okej, och när man bjuds på ordentligare saker att äta så sparar man också in den kvällens middag. Det går att äta sig mätt även om det som förtärs inte alltid är det mest aptitliga (tänk micrad färdigmat). Vi har druckit öl (Han har druckit öl två gånger!), ätit pajer, tex mex och annat smått och gott.

OMNOMNOM!

Presentkorten ligger sedan i beredskap tills ett inköp behöver göras till exempelvis någons födelsedag eller om vi själva får feeling för någonting särskilt. I mitt fall riskerar de att landa på ett par högtalare som jag har tän(k)t på en längre tid. Det hela hjälper till att jämna ut månadskostnaderna och gör att amorteringsnivån vi har lagt oss på inte är riktigt lika kännbar som den hade varit annars.

// Han


4 kommentarer:

  1. Trevlig och intressant blogg! Men så väldigt svårläst med vit text på svart, funderar ni på en omgörning någon dag är vit bakgrund och svart text inte alls dumt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din feedback! Bloggen är så pass ny att just nu har vi fullt upp med att försöka få ordning på alla rubriker, hinna skriva alla inplanerade inlägg, fixa med en kontaktsida o.s.v. Vi kommer säkert göra vissa förändringar när vi har landat i hur vill att bloggen ska vara:)

      Radera
  2. Snyggt! Har också anmält mig. Görs detta himma eller på lokal?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ipsos har provsmakningar i någon av sina lokaler på Kungsholmen och i en del fall även i andra städer.

      Radera