måndag 11 februari 2019

Ett extraknäck är kirrat!

Vi har tidigare skrivit om möjligheten att arbeta som röstmottagare under valet till europaparlamentet som hålls i maj. Idag fick både jag och Hon bekräftelse på att vi får jobba den 26:e maj och kan nöjt konstatera att det är ytterligare pengar som ska gå till att mata våra blancolån.

Dessutom så hade vi tillräckligt med flyt för att faktiskt få jobba i samma vallokal. Det var länge sen vi faktiskt jobbade ihop och på den tiden så var det som scenbyggare. Det blir en mustig arbetande söndag som börjar 07:30 och slutar när det är färdigt. Som röstmottagare får vi ett skattepliktigt arvode på 2900 kr var. Med tanke på arbetade timmar och att det är en söndag så kunde väl timlönen ha varit bättre. Men å andra sidan så är ca fyratusen i extraamortering oändligt mycket bättre än inget alls!

Återigen ett tack till Pappa betalar? för tipset om att söka jobb som valfunktionär.

// Han

2 kommentarer:

 1. Även jag vill tacka för tipset! Har också fått en placering och fantiserar om att samtliga röstmottagare aspirerar på FIRE.. Tänk, om vi framöver tagit över alla vallokaler och i smyg ser till att de styrande i vårt land är om inte snälla så iaf ISKvänliga! :-)

  SvaraRadera
 2. Kul!
  Jag väntar spänt på svar.
  Fina kulor till amorteringen!

  Det är ett slitsamt jobb men lätt värt det.

  Mvh PB?

  SvaraRadera